Jetindir Dosya Transferi Internet Download Manager Kullanıcı Yorumları

Internet Download Manager

Kullanıcı Yorumları

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için murat pesci dedi ki; (27 Mayıs 2012 Pazar 12:46 - 5 yıl önce)

seri numaramı bilmiyorum ve kayıt yapamıyorum

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için gül dedi ki; (19 Mayıs 2012 Cumartesi 18:41 - 6 yıl önce)

ehliyet kursuna gidiyorum.sınav sorularını indirmek istedim.fakat internet download manager sahte bir seri numarası ile kayıt edildi diye pencere açılıyor.nasıl düzeltebilirim teşekkür ederim

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için VERİMSİZ dedi ki; (17 Mayıs 2012 Perşembe 22:01 - 6 yıl önce)

indirlimiyor bi bakın intenet sayfası gösterilmiyor dior

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için Türker dedi ki; (16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:28 - 6 yıl önce)

Arkadaşlar adamlar size galiba kullanılmış idm'yi vermişler. Normal idm 30 gün süre kısıtı var.

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için göksel dedi ki; (14 Mayıs 2012 Pazartesi 22:40 - 6 yıl önce)

indirmeyi başlatamıyorum 60 gün içinde kayıt olmamış kapatılıyor uyarısı geliyor

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için ali dedi ki; (14 Mayıs 2012 Pazartesi 01:51 - 6 yıl önce)

ben bu idm neden giremiyom 60 gün uzatılamamış diyo yardıma tıklıyom para istiyonuz ne alaka anlamadım şimdi bu artık id şifresininde parayla mı alıcaz yhani

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için israfil dedi ki; (13 Mayıs 2012 Pazar 19:37 - 6 yıl önce)

kurduktan sonra geri kapanıyor niye sizce??

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için AY dedi ki; (13 Mayıs 2012 Pazar 16:27 - 6 yıl önce)

internetten dosya indiriyorum benden IDM numarasi istiyor yardimci olurmusunuz?

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için ahmet dedi ki; (29 Nisan 2012 Pazar 14:17 - 6 yıl önce)

ben indiremiyorum sahte numara istiyo ben ıdm yi bana göndere bilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim...

Internet Download Manager 6.26 Build 9 için sait dedi ki; (28 Nisan 2012 Cumartesi 09:36 - 6 yıl önce)

nasil yapmam gerekiyor bana yardimcı olur musunuz

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11